top of page
2.png

Ons team

DSC_6314 kopiëren.jpg

Kathleen Jans

Coördinator
Logopedist, stemtherapeut & stemcoach

 

Ik studeerde af aan Zuyd Hogeschool te Heerlen als all-round logopediste. Tijdens deze opleiding koos ik ervoor om het bi-diplomeringstraject te volgen aan Arteveldehogeschool te Gent. Hierdoor ben ik gecertificeerd om het beroep in zowel België als Nederland uit te oefenen.

 

Ik besloot verder om drie maanden naar Seattle (U.S.A) te trekken om daar mijn kennis wat betreft logopedie uit te breiden op vlak van presenteren, stemstoornissen en muziektherapie. Omdat ik deze materie erg interessant vond, heb ik na mijn studie het postgraduaat stemstoornissen aan Thomas More te Antwerpen gevolgd. Sindsdien ben ik erkend als stemtherapeut en vocal coach.

 

Om helemaal up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen en behandelmogelijkheden binnen de logopedie en stemtherapie, school ik me zoveel mogelijk bij om mijn kennis uit te breiden en u de best mogelijke therapie en ondersteuning te bieden.

Contactgegevens & gevolgde bijscholingen:

Anouck Neven

Logopedist
 

Ik behaalde een professionele bachelor in de logopedie aan Thomas More te Antwerpen. Ik ben een enthousiast en positief ingesteld persoon die graag met kinderen omgaat. Ik heb een luisterend oor en houd rekening met de noden en wensen van de cliënt. Op die manier wordt de behandeling op maat gemaakt. 

 

Ik geef elk kind de kans om hun eigen talent te ontdekken en in te zetten tijdens de therapie. Elk kind is uniek en heeft het recht om te schitteren!

 

In mijn vrije tijd sport en beweeg ik graag. Ik ga regelmatig wandelen en doe aan fitness en yoga. Verder geniet ik van babbeltjes op het terras met vrienden. Ik hou ervan om in de natuur te zijn en te reizen.

 

Ik ben leergierig en ga graag uitdagingen aan. Daarom volg ik bijscholingen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Ik wil mij graag nog specialiseren in vloeiendheid en meertaligheid. 

Contactgegevens & gevolgde bijscholingen:

DSC_6272 kopiëren.jpg
DSC_6299 kopiëren.jpg

Liese Meers

Logopedist, specialisatie Parkinson
 

Ik behaalde mijn professionele bachelor aan Thomas More Hogeschool te Antwerpen.

 

Ik heb een passie om te werken met zowel kinderen als volwassenen. Ik wil steeds met de cliënt doelen opstellen en samenwerken om deze te behalen. Hier krijg ik enorm veel energie van.

 

Ik heb stages in twee zelfstandige praktijken en een buitengewoon onderwijsschool gevolgd. Hierdoor kwam ik in contact met een gevarieerd aanbod aan problematieken zoals spraak- en taalstoornissen en leerproblemen. Ook koos ik telkens voor keuzevakken die een talentgedreven en holistische aanpak bevorderen!

 

In de toekomst wil ik me graag specialiseren in vloeiendheid (stotteren) en neurogene communicatiestoornissen. Ook zal ik me steeds blijven bijscholen om de best mogelijke therapie te kunnen aanbieden.

Contactgegevens & gevolgde bijscholingen:

Yente Kerkhofs

Pediatrisch kinesitherapeut
 

In 2021 studeerde ik af als pediatrisch kinesitherapeut. Tijdens mijn laatste jaar heb ik verschillende stages kunnen doen binnen de pediatrische revalidatie: in een zelfstandige praktijk, in een revalidatiecentrum voor kinderen in Nederland en in het kinderziekenhuis van Leuven. Bij deze laatste stage heb ik mijn hart verloren aan het werken met kindjes binnen een ziekenhuissetting.

 

Ik werk het grootste deel van de week in het kinderziekenhuis in Antwerpen. Hier behandel ik gehospitaliseerde en ambulante patiënten met alle mogelijke aandoeningen. Variërend van prematuurtjes tot pubers. Ik werk graag met kinderen en ben dan ook heel blij dat ik het werken in het ziekenhuis nu ook zal kunnen aanvullen met de werking binnen een praktijk.

 

Ik zal er alles aan doen om op een leuke en speelse manier het beste in de kindjes naar boven te halen. 

Als jonge kinesitherapeut ben ik verder nog zeer leergierig en staan er nog verschillende bijscholingen op de planning.

 

Contactgegevens & gevolgde bijscholingen:

DSC_6288 kopiëren.jpg
00c6c776-8b96-4529-81c4-37b2e04a7934_edited.jpg

Sofie Pollers

Logopedist, stottertherapeut,
expert meertaligheid

Ik studeerde af aan Arteveldehogeschool in Gent. Tijdens de opleiding groeide mijn interesse voor stotteren, taal en meertaligheid. Daarom besloot ik om me hierin te specialiseren. Ik volgde de specialisatie opleiding stotteren bij CIOOS (Centrum voor Informatie, Onderzoek en Opleiding voor Stotteren) te Antwerpen en het Postgraduaat Meertaligheid aan Thomas More te Antwerpen. Sindsdien ben ik erkend als stottertherapeut en expert meertaligheid. 

 

Ouderbetrokkenheid en de samenwerking met ouders vind ik een must voor het succes van therapie.

 

Contactgegevens & gevolgde bijscholingen:

Jasmien Keymis

Logopedist

 

Contactgegevens & gevolgde bijscholingen:

mrswilkins170500007.jpg
bottom of page